Cabaret over Pesten

 

Klappen voor Bart is een cabaretprogramma over pesten. Bart werd zelf op school jarenlang getreiterd en geslagen vanwege zijn hazenlip. En nu is hij terug als cabaretier. In een knallende voorstelling vol zelfspot vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt. Over zijn angst om naar school te gaan. Over nooit opgeven ondanks alles. En over hoe trots hij is dat hij dit nu op scholen durft te doen. Een steun in de rug voor alle jongeren die op dit moment worden gepest, en een dwingende oproep aan iedereen die het ziet gebeuren: word geen meeloper, maar doe iets. 

 

De voorstelling speelt al een aantal jaar op middelbare scholen. Veel scholen boeken de voorstelling elk jaar opnieuw, van praktijkschool tot gymnasium. Ook krijgen we erg positieve recensies. We passen de voorstelling regelmatig aan op nieuwe ontwikkelingen in social media. Bij de voorstelling zit ook een boeiend lespakket met prikkelende video's en opdrachten. Dat is kant en klaar, zodat het voor de docent weinig voorbereidingstijd in beslag neemt. 


Wilt u een voorstelling reserveren? Stuur ons een bericht via de de contactpagina, we spreken een datum af en u krijgt alle informatie overzichtelijk toegestuurd.  Mocht u toch nog vragen hebben of het prettiger vinden om eerst even te bellen, dan kan dat ook.  

 

Betalen met de CJP-cultuurkaart is geen probleem. Als u nog vragen hebt, schroom dan niet om even contact op te nemen. We reageren meestal dezelfde dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll omhoogScroll omlaag
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken